Optimaliseer uw productiemiddelen …

Wij helpen u bij het uitrusten van uw gereedschapsmachines om al uw werkstukken zo efficiënt mogelijk te kunnen produceren. Daarvoor, hebben we een breed scala aan zeer innovatieve technologieën van solide partners, maar ook onze eigen knowhow binnen onze project- en productieafdeling.

Neem contact op met ons voor een afspraak met een van onze afgevaardigden.

SPANTECHNIEKEN

Spannen en klemmen van om het even welk type van onderdeel

Al meer dan 30 jaar zijn wij er trots op uw exclusieve SMW AUTOBLOK verdeler voor België te zijn, maar bij DAMACO vindt u ook OML, NEIDLEIN, AMESTRA, SAV, WITTE en vele anderen.

Wij staan aan uw zijde om al uw bewerkingsmachines uit te rusten met automatische en manuele spanmiddelen om uw productiecapaciteiten te optimaliseren en u tegelijkertijd de hoogste kwaliteit te garanderen.

Wij bieden een breed gamma aan oplossingen op basis van verschillende technologieën.

Légende de la photo

Enkele van de belangrijkste producten van DAMACO :

 • Snel wissel klauwplaten
 • Membraan klauwplaten voor hard draaien
 • PROOFLINE klauwplaten volledig waterdicht
 • CCS Automatisch klauwplaat snel wissel systeem
 • Cilinders
 • Zelfcentrerende brillen
 • Stermeenemers
 • Draai punten
 • Nulpunts” herpositioneringssystemen
 • Montagebeugels en kubussen, modulaire spanvijzen
 • Magnetische opspanplaten
 • Vacuümtafel (vacuüm klemmen)

GEREEDSCHAPSHOUDERS EN CN-BEWERKING

Voor een braamvrije bewerking, het verlengen van de levensduur van uw snijgereedschappen en toegang te krijgen tot het ontoegankelijke

Al meer dan 30 jaar zijn we er trots op dat we uw exclusieve NIKKKEN-distributeur voor België zijn, maar bij DAMACO vindt u ook ALBERTI, MICROBORE, MADAULA en vele anderen. Ongeacht het type spindel en dus het type bevestiging (ISO, HSK, CAPTO, …), bieden wij u hoogwaardige modulaire gereedschapshouders en boorsystemen aan die zich onderscheiden door hun uitzonderlijke spankracht, precisie, de kracht die ze u toelaten te bereiken maar ook hun uitzonderlijke duurzaamheid. Voor de optimalisatie van uw spindel bieden wij ook haakse koppen en snelheidsvermeerderaars aan.

Enkele van de belangrijkste producten van DAMACO:

 • MULTILOCK freeshouder met naaldkooi
 • MAJOR DREAM antitrilspantangenhouder
 • Ultracompacte MINI MINI CHUCK spantangenhouder voor een betere toegankelijkheid aan het onderdeel.
 • Modulair kottersysteem RAC en ZMAC
 • Ultra- slanke haakse koppen met dubbele output, vaste of instelbare hoek, enz……

CNC ROTERENDE TAFELS

Vergroot het potentieel van uw bewerkingsmachines

NIKKEN-draaitafels staan wereldwijd bekend om hun duurzaamheid, stijfheid en kwaliteit. Ontworpen om extreme nauwkeurigheid te bieden, zullen ze uiteindelijk uw productiviteit verhogen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige 4e as of een gecombineerde 4e en 5e as (5AX) met directe aandrijving (DIRECT DRIVE) of niet, NIKKEN is innovatief en zet zijn knowhow in om u de oplossing te bieden die aan al uw verwachtingen voldoet. Om te voldoen aan de eisen van de industrie 4.0, is onlangs de nieuwe NIKKEN I/O ontwikkeld: de nieuwe NIKKEN I/O is in staat om een storing op te sporen en zelfs te anticiperen en is een belangrijke troef als het gaat om het optimaliseren van het gebruik van een machine.

GEREEDSCHAPPEN VOOR HET AUTOMATISCH VERZINKEN EN AFSCHUINEN

Besparing van kostbare tijd op al uw verzinkings- en afschuiningsoperaties

Erix Tool levert al meer dan 40 jaar precisie-engineeringstools voor het automatisch verzinken, afschuinen en ontbramen in duw (voor) of in trek (achter) richting aan ’s werelds meest innovatieve en veeleisende klanten. De Erix tool, herkenbaar aan de MADE IN SWEDEN, is ontworpen om de processen met betrekking tot verzinken te vereenvoudigen, te rationaliseren en te verbeteren. Het zal u aanzienlijke besparingen opleveren dankzij het gepatenteerde inklapbare vleugel: het snijmes van het gereedschap klapt automatisch dicht wanneer de draairichting wordt omgedraaid, waardoor het door de te verzinken gaten kan gaan, zonder dat het werkstuk hoeft te worden omgedraaid, wat een tijdsbesparing van 60 tot 70% oplevert in vergelijking met conventionele methoden. Verkrijgbaar voor gatdiameters van 4,5 mm -> 76,2 mm en voor verzinkdiameters van 8 mm tot 156 mm met of zonder centrale koeling.

Elk ERIX verkinkgereedschap is van de hoogste kwaliteit en gebouwd om lang mee te gaan.

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U DAT EEN VERTEGENWOORDIGER U BEZOEKT?

Wij zijn beschikbaar om u te adviseren over onze verschillende productoplossingen en toepassingen voor uw bedrijf.