Wij bieden oplossingen voor bedrijven die een visuele inspectie op afstand willen uitvoeren (voor ruimtes die niet direct zichtbaar zijn); deze aanpak is inderdaad de basis van elke controle.

U heeft volgende opgaven:

Het zoeken naar oppervlaktedefecten zoals corrosie, erosie en scheuren;

Detectie van lekken of ongewenste indringers;

Visuele controle van de lassen.

Wij kiezen uit onze partners de meest innovatieve tools waarmee u al uw visuele inspecties van onderdelen, leidingen en installaties kunt uitvoeren.

Nota: Onze klanten zijn actief in uiteenlopende domeinen zoals luchtvaart, energie, automobiel & transport, chemie & petrochemie, farmaceutica, lekdetectie, industrieel onderhoud, enz.

VIDEOSCOPEN / VIDEO-ENDOSCOPEN

Onze KARL STORZ NDTec VTEC videoscopen bieden een uitstekend beeld dankzij de hoge-resolutie CMOS-sensoren. Ze zijn perfect geschikt voor industrieel gebruik dankzij een beschermende wolfraamommanteling. Met diameters van 2,7 mm tot 8 mm en variabele lengtes van 1 m tot 7,5 m biedt de VTEC-serie een breed scala aan draagbare producten voor een breed scala aan toepassingen. Met een compact en lichtgewicht ontwerp, zijn ze ook beschikbaar voor UV- en infraroodinspectie.  Neem contact met ons op voor een advies op maat en een demonstratie.

ENDOSCOPEN / BOROSCOPEN HSW

Henke Sass Wolf (HSW) is het meest complete assortiment starre endoscopen op de markt:

  • Miniatuur endoscopen van Ø 1,7 tot 2,7 mm zeer robuust en vervorming verdragend. Zeer breed gezichtsveld, ideaal voor kleine diameters. Velddiepte van 1 mm tot oneindige
  • Endoscoop met een roterende stang (310° om de as) van Ø 4 tot 10 mm met een driedubbele mantel die een verhoogde weerstand biedt tegen slijtage en buigen. Met of zonder zoom; verschillende kijkhoeken en gezichtsvelden. Spiegelbuizen voor aangepaste kijkhoeken beschikbaar
  • Endoscopen met instelbare prisma.
  • Opties en accessoires om uw inspectie-oplossing aan te passen: LED- en UV-lichtbronnen; C-MOUNT lensadapters voor camera’s etc……

NUCLEAIRE ROBOTCAMERA’S

Camera’s en robots ontworpen voor gevaarlijke omgevingen, met name gebieden die aan straling worden blootgesteld. Sinds 1996 ontwikkelt onze partner Cyberia een groeiend aantal camera’s en robots om te voldoen aan de behoeften van gevaarlijke industriële omgevingen op het gebied van visuele inspectie of remote handling. CYBERIA richt zijn inspanningen op de nucleaire sector. Als officiële leverancier van AREVA in Frankrijk biedt CYBERIA steeds vernieuwende oplossingen om de blootstelling van de operatoren aan radioactieve straling tot een minimum te beperken.

Ons team staat ter uwer beschikking om uw behoeften te analyseren en u te voorzien van een gepersonaliseerde oplossing….

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U DAT EEN VERTEGENWOORDIGER U BEZOEKT?

Wij zijn beschikbaar om u te adviseren over onze verschillende productoplossingen en toepassingen voor uw bedrijf.