Wij bieden u ÖSTLING industriële markeringssystemen voor de permanente markering en identificatie van al uw producten. Creëer en markeer de unieke identificatie van elk van uw artikelen of onderdelen om ze traceerbaar te maken. Maak een grote verscheidenheid aan markeringen en tekeningen op elk type materiaal met een variabele vorm en contour. Voeg direct uw bedrijfslogo, 2D-code (DataMatrix), serienummer of andere gegevens toe aan uw artikelen en componenten. Een permanent en fraudebestendig resultaat. Of het nu gaat om laser-, elektrolytische of micropercussie: geef uw product een identiteit!

Neem contact met ons op voor een afspraak met een van onze afgevaardigden.

LASER MARKERING

Met ÖSTLING-lasers kunt u kiezen uit een breed scala aan oppervlaktebehandelingstechnieken: etsen, beitsen, ontlaten, harden, verbleken en schuimen. Dagelijks kan een grote verscheidenheid aan materialen en producten worden gemarkeerd: metalen, kunststoffen, keramiek, glas, siliconen en organische materialen.

De hoge precisie van de laserstraal zorgt voor een nauwkeurige, betrouwbare, duurzame en nepbestendige markering. Het is het snelste en meest flexibele markeersysteem.

Het voordeel van Östling lasermarkeersystemen is dat ze uiterst compact en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn ook perfect geschikt voor geautomatiseerde markeringen zoals serienummers, 2D-codes (DataMatrix), etc.

ELEKTROLYTISCHE MARKERING

Elektrolytische markering is de permanente overdracht van een tekst of afbeelding op een elektrisch geleidend oppervlak door middel van een sjabloon of markeermasker en onder invloed van elektrolyten en stroom.

Dit economische en duurzame markeerproces is mogelijk op vrijwel elk elektrisch geleidend materiaal zoals aluminium, zink, chroom, carbide, staal, roestvrij staal, titanium en vele andere materialen.

Het grote voordeel van deze techniek is dat er tijdens het markeren geen materiaal wordt verwijderd. Daarom is deze techniek bijzonder populair in de lucht- en ruimtevaartsector, maar ook in de medische, farmaceutische en voedingsindustrie.

PUNTMARKERING EN NAALDMARKERING

De puntmarkering is duurzaam en fraudebestendig en wordt uitgevoerd onder invloed van een pneumatisch oscillerende hardmetalen punt. Materialen met een grote verscheidenheid aan vormen (rond of vlak) kunnen worden gemarkeerd, zelfs als ze oneffenheden in het oppervlak hebben. Een markeerdiepte van maximaal 0,7 mm kan worden bereikt. Na het aanbrengen van een coating of verf kunnen uw markeringen nog steeds worden afgelezen. Alle tekens, cijfers, logo’s en 2D-codes (DataMatrix) kunnen worden afgestempeld. De markeerconsoles zijn draagbaar, vast of gecombineerd.

Naaldmarkering is te vergelijken met het schrijven van een pen. In tegenstelling tot puntmarkering drukt de naald door het schrijven of schuiven zonder te schommelen op het onderdeel. De markering bestaat uit een dunne lijn. De operatie is veel geruisloser (geen meervoudige impacten), maar belangrijke onregelmatigheden zullen niet worden aangepakt.

gravure par point
magic pin 100T

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U DAT EEN VERTEGENWOORDIGER U BEZOEKT?

Wij zijn beschikbaar om u te adviseren over onze verschillende productoplossingen en toepassingen voor uw bedrijf.