Een team tot uw beschikking

Onze faciliteiten in Enghien omvatten een technische ruimte waar we de productiewerkplaats, de test- en meetruimte en onze voorraad/opslagruimte vinden en aan de andere zijde een administratieve ruimte met inbegrip van onze kantoren en onze didactische ruimte voor demonstraties, trainingen, vergaderingen, enz.

U ontwikkelt zich en moet nieuwe werktuigmachines uitrusten of oudere machines optimaliseren: wij staan aan uw zijde om de beste spiluitrusting en opspantechnologieën te kiezen, zodat u het volledige potentieel van uw productiemiddelen kunt benutten.

Ons team komt ook naar u toe voor een demonstratie die u zal overtuigen: endoscopen, videoscopen, spanvijzen, klauwplaten, machine gereedschappen, enz. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Onze werkplaats :

DAMATORK is het gedeponeerde handelsmerk van de sinds 1989 door DAMACO geproduceerde koppelspanmiddelen. Wij produceren verschillende soorten industriële spansystemen zoals hydraulische momentsleutels met gepatenteerde elektronische pompen en manuele koppelvermeerderaars.  Daarnaast produceren we ook allerlei op maat gemaakte onderdelen en subassemblages voor klantenprojecten. Ons voordeel is dat wij u toegang geven tot oplossingen op maat: om te beginnen met de kwaliteitsgereedschappen of -apparatuur die in ons verkoopprogramma beschikbaar zijn, bestuderen wij samen met u de aanpassingen of opties die nodig zijn om ervoor te zorgen dat het zich perfect aanpast aan uw product en uw omgeving.  Hiervoor beschikt onze machinewerkplaats over verschillende numeriek gestuurde bewerkingsmachines waarmee wij uw meest ambitieuze projecten kunnen uitvoeren.

Onze test- en meetafdeling:

In het kader van de kwaliteitscontrole van onze eigen productie van opspangereedschappen voeren wij diverse testen, metingen en kalibraties uit, maar wij bieden deze diensten ook aan onze klanten aan, zodat zij hun opspangereedschappen regelmatig bij DAMACO kunnen laten controleren en kalibreren. Wij zijn uitgerust met een kalibratiebank voor draaimomentsleutels met een meetbereik van 0,5 tot 1100 Nm, een speciaal door ons ontwerpbureau ontworpen kalibratiebank voor het testen van manuele draaimomentenvermenigvuldigers, twee testbanken met verschroefsimulator voor het controleren van moeraanzetters met geïntegreerde tandwielkast (alle merken) met een gecombineerde capaciteit van 100 tot 9500 Nm en een hydraulische testbank met verschroefsimulator met een meetbereik van 500 tot 12.500 Nm.

Daarnaast bieden wij ook nog eens aan:

Het meten van de aftrekkracht van uw permanente hefmagneten op een testbank van ons eigen ontwerp uitgerust met een digitale dynamometer met een meetcapaciteit van 50 kN (5 ton trekkracht).

Dynamische klemkrachtmeting voor draaibank klauwplaten.

Upload Image...
Upload Image...

Onze voorraad  :

Wij hebben een breed scala aan spanmiddelen uit voorraad leverbaar. Zo kunt u vandaag nog uw momentsleutel of krachtvermeerderaar kopen en morgen (binnen de grenzen van de voorraad) geleverd worden voor capaciteiten van 2 tot 6000 Nm! Maar naast de nieuwe gereedschappen en om aan bepaalde specifieke behoeften te voldoen, bieden wij ook een zeer uitgebreid gamma aan aanspanmiddelen voor verhuur (manuele momentsleutels, manuele krachtvermeerderaars, hydraulische sleutels) met een capaciteit van 2 tot 20.000 Nm. Neem gewoon contact met ons op om de beschikbaarheid van de gewenste gereedschap te controleren en een offerte te ontvangen.

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U DAT EEN VERTEGENWOORDIGER U BEZOEKT?

Wij zijn beschikbaar om u te adviseren over onze verschillende productoplossingen en toepassingen voor uw bedrijf.