DOplossingen voor onderhoud en reparatie van kleppen en fittingen

Al meer dan 30 jaar verdelen wij EFCO-machines op de Belgische markt aan industriële klepspecialisten en industriële onderhoudsactoren die geconfronteerd worden met de noodzaak om alle soorten kleppen en fittingen ter plaatse of in de werkplaats te herstellen. Na reparatie kunnen de afsluiters worden getest op onze EFCO-testbanken die ontworpen zijn om hun dichtheid te beoordelen met behulp van verschillende media, variabele drukken en robuuste en flexibele mechanische klemsystemen.

Neem contact met ons op voor een afspraak met een van onze afgevaardigden.

LAPPEN EN SLIJPEN

Herstel elk type klep ter plaatse of in de werkplaats

Bij EFCO vindt u draagbare of stationaire lap- en slijpmachines voor de meest uiteenlopende toepassingen. Tot de bekendste draagbare machines behoren de VALVA-machine voor het slijpen en lappen van vlakke zittingen, de VSK voor conische zittingen of de SL voor afsluiters, afsluiters en regelkleppen.

EFCO biedt ook stationaire machines voor lappen- en slijpen van veiligheidskleppen, vlakke slijptafels voor afsluiters, lappenmachines voor alle vlakke afdichtvlakken en veelzijdige SM-machines voor het werken in de werkplaats aan alle soorten kleppen. Uiteraard is er een ruime keuze aan slijpmiddelen en verbruiksmaterialen beschikbaar.

HET DRAAIEN

Herbewerking ter plaatse of in de werkplaats

EFCO biedt draagbare of stationaire draaimachines en vlakdraaimachines met numerieke of conventionele besturing. De kracht van onze partner is het ontwerpen van robuuste machines die een snel modulair montageconcept bieden. Dit betekent dat u geen problemen meer heeft met het ter plaatse bewerken.

Voor een eenvoudige flensbewerking met een TDF-machine in een interne of externe klemming of een echte dieptebewerking in een armatuur met een TD NC CNC-machine, vindt u de oplossing die de uitdagingen van uw dagelijks leven aankan.

TEST BANKEN

Test volgens uw specifieke vereisten

Omdat we weten wat een storing voor u betekent, bieden EFCO ventieltestbanken een compromis tussen mobiele en stationaire testtechnieken. De testmogelijkheden zijn zo gevarieerd dat ze voldoen aan de behoeften van uw after-sales service / reparatie op het gebied van pre- en post-reparatie controle, eindcontrole tijdens de productie of eenvoudigweg ingangscontrole van de te implementeren afsluiters en fittingen. U kunt de weerstand, dichtheid en werking van kleppen van verschillende afmetingen en uitvoeringen volgens nationale en internationale normen controleren. Bij verticale of horizontale klemming zijn de testprocessen handmatig of automatisch. Tot slot kunnen de testmedia ook worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Ons doel is om u producten en gepersonaliseerde ondersteuning te bieden met de best mogelijke reactiviteit.

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U DAT EEN VERTEGENWOORDIGER U BEZOEKT?

Wij zijn beschikbaar om u te adviseren over onze verschillende productoplossingen en toepassingen voor uw bedrijf.